Фетр - універсальна тканина для творчості
Фетр - універсальна тканина для творчості

     На сьогоднішній день можна знайти багато докладних описів, майстер-класів, ідей для натхнення для рукоділля з фетру, тому  застосувавши свої творчі здібності, майстрині виготовляють справжні шедеври.

    Головна особливість фетру, (який може бути натурального, синтетичного складу, або суміш штучних і натуральних волокон) від інших тканин полягає в тому, що при роботі він схожий з процесом роботи з папером, тобто з ним можна робити все що завгодно: різати,склеювати, шити. Фетр ідеально поєднується з будь-якою тканиною, декором, фурнітурою, за рахунок цього вироби  виходять такими яскравими і цікавими.

Застосовують його в самих різних виробах ручної роботи:

  •  У виготовленні іграшок: фігурок, новорічних прикрас, об’ємних аплікаціях та ін.
  •  За допомогою фетру створюють обкладинки для книг, щоденників, блокнотів, а    також він служить в якості прикраси рамок для фотографій, листівок;
  • Як творчий матеріал для колективної роботи з дітьми. Його яскраве забарвлення прийде до душі кожній дитині;
  • Фетр використовується для шиття аксесуарів в інтер’єрі, корисних дрібниць в побуті: в якості підставок, серветок під гаряче, тримачів для рушників, гаманців, сумок, косметичок, ключниць, футлярів для ножиць;
  • Розвиваючі вироби з фетру для дітей: мобілі на ліжечко, книжечки, невеликі килимки, фігурні вироби у вигляді цифр, букв, овочів, фруктів, звірів, кубики з фетру, іграшки на пальці (ляльковий театр), календарі.

В  магазині  "Прінт-експрес" Ви маєте змогу придбати чи замовити фетр різних кольорів, наборами та поштучно й використовувати за призначенням. Вдалих  покупок!