Вигідні пропозиції та відмінні якості надання поліграфічних послуг від команди Прінт Експрес
Вигідні пропозиції та відмінні якості надання поліграфічних послуг від команди Прінт Експрес




Вигідні пропозиції та відмінні якості надання поліграфічних послуг від команди Прінт Експрес




Налагоджена робота нашої команди професіоналів передбачає можливість
замовити поліграфічні послуги за вигідними цінами з високою якістю результату та максимально швидким виконанням. Найчастіше нашими клієнтами стають саме компанії, яким в своїй безпосередній роботі необхідно мати свої фірмові бланки з унікальним логотипом та заповненням, договору, накладні, декларації та чимало інших типів документації з чітким визначенням її належності. Проте не менш популярною серед клієнтів є журнально-бланкова продукція під замовлення, а також можливість придбати друковані бланки з доставкою.

Додатково наші фахівці готові допомогти з безпосередньою розробкою креслень з урахуванням логотипу компанії, з вибором зображень для друку при необхідності дотримуватися певної тематики чи конкретних вимог.

Особливості поліграфічних послуг від Прінт Експрес

Фірмові бланки під замовлення найчастіше використовуються компаніями різних типів діяльності, в роботі яких необхідні вже готові папери з чітко вказаним логотипом і назвою, а також додатковими реквізитами й даними. Як правило, така послуга обумовлена можливістю керівництва підвищити статус компанії серед партнерів, постачальників та клієнтів, а також удосконалити та полегшити діяльність своїх працівників. Серед звичайних клієнтів найчастіше користуються можливістю замовити друк на картоні або ватмані різноманітних зображень та написів, що стосуються проведення різних свят або ж тематичних зустрічей і масових заходів.

Необхідність замовити чорно-білий друк з індивідуальними вимогами до результату, як правило, стосується виготовлення в різних кількостях:

  • листівок, брошур і буклетів;
  • фірмових бланків, заяв і накладних;
  • креслень;
  • рефератів, курсових та дипломних робіт;
  • інструкцій та шаблонів договорів;
  • методичок та навчальної літератури.

Вибираючи будь-який з варіантів наші клієнти завжди можуть розраховувати на результат, оскільки в Прінт Експрес використовують найновіші технології та якісний папір.

Загальний результат, який матимуть надруковані бланки виконані відповідно індивідуальним вимогам, завжди можна переглянути та зробити пробний варіант для своєчасного внесення коригувань. Такий індивідуальний підхід дозволяє виготовляти дійсно якісну поліграфічну продукцію, яка б відповідала всім побажанням та вимогам кожного окремого клієнта команди Прінт Експрес.

Додаткові переваги співпраці з Прінт Експрес

Окрім уважного і чіткого врахування всіх вимог та побажань клієнта щодо виготовлення поліграфічної продукції команда Прінт Експрес пропонує максимальну якість результату в найкоротші терміни, а значить, співпраця з нашою командою завжди супроводжується приємними враженнями й достойними відгуками.

В Прінт Експрес також є якісна канцелярія для офісу та індивідуального домашнього використання, що пропонується клієнтам за приємними цінами. Це дозволяє нашим покупцям оформити індивідуальне замовлення та вибрати необхідні товари з максимальною економією часу та зусиль на додаткові пошуки.