Як канцтовари створюють імідж компанії?
Як канцтовари створюють імідж компанії?

Імідж компанії - це образ, який існує у свідомості людей.

Багато великих компаній докладають максимум зусиль та працюють над своїм іміджем, тому він стає контрольованим та приносить успішність, впізнання компанії. А деякі компанії навпаки не придають великого значення іміджу і тоді думка у споживачів про компанію складається сама собою, автоматично. У цьому разі ніхто не може передбачити чи буде це сприятливим для розвитку організації.

Свідоме створення іміджу компанії - це вигідніший процес, ніж виправлення спонтанного і можливо не завжди справедливого образу, який формується у споживача. Якщо компанія не подбає про формування іміджу, споживачі можуть обійтися власною уявою і прийти до власного варіанта іміджу, що не завжди задовольнить компанію.

Джерела та засоби формування іміджу нескінченні та різноманітні. Один із перших засобів формування іміджу є візуалізація. Це можуть бути дизайнерські рішення, які включають в себе створення оригінального логотипу, ексклюзивного пакування, оформлення вітрин, офісів, виставок, розробку власних макетів оголошень, підбір канцелярії тощо.

І справді, коли ми звертаємось як споживач чи партнер до якоїсь компанії, то в першу чергу  наша увага спрямована на оформлення офісу, умови зберігання документів, на канцтовари, з якими працює не тільки керівник чи директор, а й усі співробітники компанії. Так чи інакше ми звертаємо увагу на письмове приладдя, стильний щоденник чи записник, фірмові бланки, папки, ділові портфелі тощо.

В будь-якому випадку офіс компанії не може існувати без канцелярії. Товари повинні бути якісними та відповідати іміджу компанії. На сьогоднішній день ринок насичений широким асортиментом канцтоварів. Тому кожна компанія може обрати канцелярію, яка буде не тільки для практичного застосування, але й допоможе у створенні корпоративного іміджу та підкреслить Вашу індивідуальність.

В свою чергу фірма «Прінт-Експрес» з радістю допоможе Вам підібрати максимальну кількість якісних та стильних канцтоварів, виготовити бланки та документацію на будь-який смак для створення Вашого індивідуального іміджу компанії.