Друк. Для чого та що це дає.
Друк. Для чого та що це дає.

На нашому підприємстві ми маємо свої друкарські машини на яких виконуємо тиражні замовлення. Найбільшою цінністю є те, що на замовлення ви можете надрукувати абсолютно все, по Вашому профілю.

    Отже, на що варто звернути увагу при замовленні.
На якому папері ви хочете друк : газетний папір, офсетний, само копіювальний папір, ватман чи картон. В якій кількості, чим більше замовлення, тим дешевше виходить продукція. Менеджер з задоволенням прорахує всі можливі варіанти. Ми завжди раді запропонувати найкращий варіант саме для Вас.
 Завдяки друку на замовлення з Вашими даними Ви завжди можете бути впевнені в правильності внесеної інформації. Виготовлення індивідуальних бланків дозволить Вам запам'ятатись клієнту та якісно виділятись на фоні конкурентів.

Також у нас можна купити деяку бланки медичного профілю, первинні документи, бланки по сільському господарству, інвентаризаційні описи по бюджету, книги та купити бланки суворої звітності. Можна купити у Рівному за адресою Вул.Симона Петлюри 7, магазин  “Прінт Експрес”, також вони всі представлені в розділі Бланки на сайті .

   Поліграфічні послуги в Рівному та в Україні Ви можете замовити у будь якій зручній для вас формі. Можете відвідати офлайн магазин або зробити замовлення на сайті prx.com.ua

 Також можна замовити книгу або журнал. В більшості книжки ми розділяємо по кількості сторінок. На 50 та 100 аркушів вони представлені в картонній обкладинці, а також є в твердій палітурці на 100 аркушів.

Ви можете на замовлення надрукувати будь-яку книжку.

І звісно, щоб зробити Вам приємно ми даруємо знижку на перше замовлення за промокодом print10. Знижка становить 10%.

Ми працюємо на ринку вже понад 20 років і з впевненість можемо заявити про якість нашої продукції. Якщо ви бухгалтер або підприємець ми точно станемо Вам у нагоді. Замовити друк в Рівному — до нас!